Truffelshop

Opzoek naar truffels van top kwaliteit? Dan ben je bij SmartKings XL aan het goede adres. Zowel in onze webshop als onze fysieke SmartShop in Rotterdam hebben wij een ruim aanbod verse truffels geselecteerd. We verkopen truffels met verschillende doseringen werkende tripmiddelen. Voor iedere gebruiker zijn er geschikte truffels verkrijgbaar. Ben je beginner maar wil jij graag het effect van een truffel ervaren? Of wil jij een avondje trippen op een feest of relaxen met vrienden, maar weet je niet goed welke truffel daar geschikt voor is? Informeer dan gewoon even bij een medewerker in de winkel van SmartKings XL in Rotterdam of stel je vraag via de chatfunctie op onze website. Je kunt ze daarna heel gemakkelijk kant en klaar in onze webshop bestellen of haal ze vers in onze winkel in Rotterdam.

Paddo's zijn dan wel niet legaal meer verkrijgbaar in smartshops, je mag ze nog wel legaal thuis kweken. In onze smartshop en in onze webshop verkopen we dan ook allerlei verschillende paddo growkits waarmee je heel gemakkelijk thuis paddo's kunt kweken.


Wat zijn magische truffels?

De truffels die wij verkopen zijn sclerotia. Sclerotium zijn de zwamdraden, de ondergrondse opslagplaats voor bepaalde schimmels en paddenstoelen. Hierin slaan ze voedingsstoffen en vocht op om later weer te kunnen gebruiken om te groeien. Ook de werkzame stof psilocybine wordt hierin opgeslagen. Deze ondergrondse opslagplaats is een soort van knol, welke dus verkocht wordt als truffel. Truffels verschillen daarom qua stoffen niet heel veel van paddo’s. Alleen zijn paddo’s niet meer legaal verkrijgbaar in Nederland.

Truffels zorgen door de werkzame stof psilocybine voor een hallucinatie, visuele effecten en sensationele visioenen die zich uitten in excentrieke vormen, golvende patronen en intense kleuren. Geluiden die in elkaar over vloeien ,slappe spieren en ontspanning en ze geven je een euforisch gevoel.

Truffels hebben allerlei bijnamen gekregen en worden ook wel Magic Truffels, Magische Truffels, Psychedelische truffels, Philosophers stones of Tripknollen genoemd.

Welke truffel is het beste voor jou?

SmartKings XL verkoopt truffels met verschillende doseringen werkende tripmiddelen. Voor iedere gebruiker zijn er geschikte truffels verkrijgbaar. Het is verstandig om het gebruik van truffels op te bouwen. Ben je beginner maar wil jij graag het effect van een truffel ervaren? Of wil jij een avondje trippen op een feest of relaxen met vrienden, maar weet je niet goed welke truffel daar geschikt voor is? Informeer dan gewoon even bij een medewerker in de winkel van SmartKings XL in Rotterdam of stel je vraag via de chatfunctie op onze website.

Hoe gebruik je truffels die SmartKings XL verkoopt?

Zorg er allereerst voor dat je stemming goed en dat je lekker in je vel zit. De omgeving waarin je bent moet veilig en vertrouwd zijn. Zorg ervoor dat er andere mensen in je omgeving zijn die je kunnen begeleiden, helemaal wanneer het je eerste keer is.

Truffels doen hun werk het beste op een lege maag. Ze kunnen rauw gegeten worden, maar smaken niet echt lekker. Voor een goede werking moeten ze wel heel goed gekauwd worden. Vandaar er vaak thee van gezet wordt. Zet het water uit wanneer het kookt en gooi hier fijn gehakte truffels in. Na 20 minuten trekken kun je de thee drinken. Je kunt truffels ook verwerken in soep. Zorg er alleen voor dat de truffels niet koken want dan verliezen ze hun werking. Truffels eten in combinatie met toetjes of snoepgoed kan ook. Let alleen op met suiker, want suiker kan de werking van de truffel verminderen.

Nadat je de truffels gegeten of gedronken hebt, zullen na een half uur tot een uur (per persoon is dit anders) de eerste verschijnselen merkbaar zijn. Een uur na inname beginnen de truffels echt hun werk te doen. Het ene moment wordt intenser ervaren dan het andere. Over het algemeen duurt een trip ergens tussen de 4 en 7 uur, maar voordat je weer helemaal nuchter bent kan er wel eens 15 uur voorbij gaan. Wanneer je regelmatig truffels gebruikt zal je een soort van tolerantie opbouwen en zal het effect van de truffel heel wat minder leuk zijn.

Wat zijn de effecten van truffels en hoeveel moet je eten?

Wat je voelt en ziet tijdens een magic truffel trip hangt erg af van jouw stemming. Ben je druk geweest dan kan een trip angstig zijn. Maar het kan er juist ook voor zorgen dat je het ‘drukke’ gevoel kunt afsluiten en juist eindelijk kunt ontspannen.

Het eten van een lage dosis magic truffels zorgt vaak voor een stoned gevoel. Je kunt nog communiceren met andere mensen en bent een beetje lacherig. Hoe hoger de dosis hoe meer hallucinaties er op zullen treden.

Na inname zal het enige tijd duren voordat effecten sterker worden. Wanneer het zover is kunnen gevoelens van blijdschap en euforie de overhand krijgen. Maar ook het krijgen van een angstig gevoel is mogelijk. De meeste gevoelens en effecten duren zo’n 4 tot 7 uur, afhankelijk van de hoeveelheid truffels die je gegeten hebt.

Voor het gebruiken van truffels moet je dus echt je tijd nemen. Je bent er zo een hele dag zoet mee.

  • Mild effect: 5-7 gram truffels per persoon.
  • Sterk effect: 10 gram truffels per persoon.
  • Een dosis van 15 gram kan zorgen voor een zeer intense en overweldigende ervaring.

Truffels kopen bij SmartKings XL? Even lezen voor het gebruik.

  • Lees voor gebruik de verpakking.
  • Wij adviseren je geen truffels te gebruiken wanneer je psychische problemen hebt zoals angststoornissen, psychoses of een depressie.
  • Niet gebruiken als je zwanger bent of wilt worden of als je borstvoeding geeft.
  • Combineer het gebruik van truffels niet met alcohol, drugs of medicijnen.
  • Altijd buiten bereik van kinderen bewaren!
  • Niet gebruiken onder de 18 jaar.
  • Onder invloed van truffels geen auto’s besturen.