Smartshop

Onder de hoofdcategorie Smartshop kun je al onze kruiden, pillen, poeders en capsules vinden.Geen chemische rotzooi, maar allemaal natuurlijke producten. Deze producten zijn heel divers bruikbaar. Van partyelixers waar je energie van krijgt, tot poeders waarvan je slaapproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Neem op je gemak een kijkje in ons enorm uitgebreide aanbod. Heb je vragen dan kun je ons altijd even bellen. Of stel de vraag gemakkelijk via de chatfunctie op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel in het centrum van Rotterdam. Daar staan onze medewerkers klaar om je helpen waar nodig.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €9,95.

Energie boost nodig? Check wat SmartKings XL allemaal verkoopt

Poeders, pillen, gedroogde planten, capsules… er is van alles verkrijgbaar om jou de energie boost te geven die je nodig hebt. Heb je energie nodig voor een party? Dan zijn de producten van DNX of Happy Caps een goede keus. Moet je studeren voor een belangrijk examen, maar heb je net even de juiste focus niet? Of moet je een bepaalde deadline halen op kantoor en kan dat nog wel tot in de late uurtjes duren? Ook dan zijn dit soort energie boost producten super handig. Ze geven je net even die extra energie, zodat je je langer kunt concentreren.

Opzoek naar totale ontspanning? Koop één van onze ontspannende kruiden

SmartKings XL heeft een enorm aanbod in ontspannende kruiden. Hier zit er vast wel eentje tussen die bij jou in de smaak valt. Van de meeste kruiden kan thee gezet worden, waardoor je ze op een gemakkelijke en smakelijke manier kunt consumeren. Er zijn kruiden die net even de meeste stress weghalen en er zijn kruiden die je volledig naar een andere wereld laten gaan. Het is aan jou hoe ontspannen je wil worden en welk kruid je daarvoor kiest. Naast kruiden zijn er ook andere producten verkrijgbaar waardoor je kunt relaxen zoals capsules, druppels en gedroogde planten.

Geestverruimende producten koop je natuurlijk bij SmartKings XL

Onze Smartshop is natuurlijk gespecialiseerd in de verkoop van geestverruimende producten. In principe verruimd ieder product dat wij verkopen op de één of andere manier de geest. Op wat voor manier is voor ieder product weer anders. De geestverruimende producten die wij verkopen onder de hoofdcategorie SmartShop zijn voornamelijk kruiden. Kruiden met de meest uiteenlopende effecten. Check het volledige aanbod op je gemak en bekijk wat het beste geschikt is voor jou.

Ook voor meer plezier in de slaapkamer kun je bij SmartKings XL terecht

Opzoek naar een stimulans om de bed prestaties wat op te krikken en het vuur in de slaapkamer wat aan te wakkeren. Ook daarvoor verkopen wij de beste producten. Al onze lustopwekkende producten zijn gemaakt van producten uit de natuur die al eeuwenlang gebruikt worden.

Zet een lekker bakkie thee of neem een capsule met kruiden en even later ben je helemaal klaar voor een wilde nacht tussen de lakens.