Geschorste sprintster Sha’Carri Richardson krijgt sponsoraanbod van cannabisbedrijf Dr. Dabber

Geschorste sprintster Sha’Carri Richardson krijgt sponsoraanbod van cannabisbedrijf Dr. Dabber

De Amerikaanse topsprintster Sha’Carri Richardson zal definitief niet in actie komen op de Olympische Spelen in Tokio. Ze moest afzien van een deelname aan de olympische 100 meter door een schorsing van een maand door het gebruik van cannabis. Ook is ze niet geselecteerd voor de estafetteploeg van de Amerikanen. Deze domper lijkt echter een interessante wending te nemen, nu de 21-jarige atlete een sponsorcontract van $ 250K krijgt aangeboden van cannabisbedrijf Dr. Dabber.

Richardson testte positief na de Amerikaanse trials eind juni in Eugene. Ze gaf aan dat ze marihuana had gebruikt voor het verwerken van de dood van haar moeder. Richardson heeft de schorsing, die met terugwerkende kracht is ingegaan vanaf 28 juni, aanvaard.

Cannabis: van domper naar Dabber

Veel Amerikanen bekritiseerden de strenge uitspraak van de USADA en de schorsing van de 21-jarige Richardson. Dr. Dabber speelde slim in op dit sentiment en bood de sprintster een dikke sponsordeal aan. Dr. Dabber, een bekend merk in vaporizers, ziet in in haar het nieuwe gezicht van het merk. Het cannabisbedrijf ziet positieve effecten van THC op het algemeen en geestelijk welzijn van atleten.

“Gezien je talent en gratie van de afgelopen weken, willen we je graag de kans bieden om met ons team samen te werken als woordvoerder van Dr. Dabber.” Of de topatlete het aanbod aanneemt en zich opwerpt als testmodel van vapepennen en andere producten is nog onduidelijk.

Lees meer op foxnews.com (Bron, EN)

bron DrugsInc

Fri, 16 Jul 2021 07:08:37 +0000