CannaTrade Festival kick-off op vrijdag 2 juli

CannaTrade Festival kick-off op vrijdag 2 juli

Van 2-4 juli vindt de 20ste editie van het CannaTrade Festival plaats. Met 20 stands, alle gevestigde hoogtepunten uit het gebruikelijke CannaTrade-programma: een grote Chillout Area, de Hemp Bar en natuurlijk toffe muziek. Eigenlijk net als normaal, maar dan wat kleiner. Cannabisliefhebber? Kom naar de beurs.

Op 23 juni heeft de Zwitserse Bondsraad de versoepelingen bekendgemaakt die vanaf morgen zullen ingaan. Het evenement vindt buiten plaats en de organisatie mag 500 mensen per dag toelaten zonder Covid-certificaat of test. Mondkapjes zijn niet verplicht. Ook het verstrekken van contactgegevens is niet verplicht en bezoeker hoeven niet te blijven zitten tijdens het eten en drinken.

De organisatie van de beurs gaat ervan uit dat er tot nu toe weinig mensen zijn ingeënt in onze doelgroep en daarom was het geen optie om de toelating uitsluitend te beperken tot personen met een Covid-certificaat.
Ook voor gasten uit het buitenland is er goed nieuws: De toegang tot Zwitserland wordt gemakkelijker. Bij het binnenkomen van Zwitserland vanuit de Schengenzone is quarantaine niet langer vereist en is testen alleen verplicht voor personen die per vliegtuig aankomen en die niet zijn ingeënt of die geen bewijs hebben van herstel van een eerdere Covid-infectie.

Meer informatie over het 20years CannaTrade Festival is te vinden op www.cannatrade.ch.

bron DrugsInc

Sun, 27 Jun 2021 04:00:00 +0000