DrugsInc. bezoekt CBD Farm in Spanje: “We willen de cbd-branche professionaliseren”

DrugsInc. bezoekt CBD Farm in Spanje: “We willen de cbd-branche professionaliseren”

Tijdens een zoektocht naar interessante bedrijven kwam DrugsInc. terecht op de CBD Farm van CBD-Spain in de plaats Coín. Eigenaar en expert Peter Vermeul ontving ons. Bij toeval belandden we in een meeting met meerdere grote partijen uit de cbd-branche, zoals Grooperitiva, Amsterdam Marijunana Seeds en van Goghs. Een mooie samenkomst van professionals uit de industrie.

“We zijn nu met een groep gelijkgestemden aan het onderzoeken en bekijken wat de mogelijkheden zijn om een extractiefaciliteit te realiseren met alle benodigde certificering en vergunningen”, aldus Vermeul. “Vanaf die positie kunnen we door ons geselecteerde partijen een contract aanbieden, zodat telers vanaf dat moment een volledig legaal en kwalitatief goed product kunnen telen.”

Kwaliteit van cbd-producten waarborgen

In de explosief gegroeide CBD markt zijn veel niet professionele telers actief die kwalitatief slechte producten verkopen. In met name Spanje, Italië en andere delen van Europa is onrust ontstaan over deze wildgroei aan zogenaamde CBD bedrijven die beweren volledig legaal bloemen te produceren. In de praktijk blijkt dat 80% van deze kwekers zich niet aan de maximale hoeveelheid van 0,2% THC in hun producten kunnen houden en de wet overtreden. “Mede hierdoor is het in Spanje zo dat iedere cannabisplant die geteeld wordt op voorhand op contract moet zijn verkocht. Zo niet dan is de teelt illegaal en niet toegestaan.”

IMG 20210604 WA0019

CBD Spain Medicinal Food S.L.
CBD Spain Medicinal Food S.L. is een van de eerste CBD Plant-identieke producenten in Europa. Sinds 2010 produceren zij met passie een zeer hoge kwaliteit Plant-identieke Full-Spectrum CBD extract/olie en andere industriële hennep-producten. Wat toen begon als familiebedrijf in Zuid-Spanje is langzaam uitgegroeid tot een multidisciplinaire organisatie met kennis van zaadje tot eindproduct.

Op de hoogte blijven? Wij houden nieuwe ontwikkelingen rond deze CBD-Farm in de gaten en plaatsen komende periode regelmatig updates op ons platform. Wij zijn zeer te spreken over de aanpak en visie van dit bedrijf, een parel uit de branche die alleen de beste kwaliteit nastreeft.

bron DrugsInc

Sun, 20 Jun 2021 04:00:00 +0000