Hennepeiwitten bij de Lidl: kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Hennepeiwitten bij de Lidl: kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Hennep eiwitpoeder bestaat uit plantaardig eiwitpoeder met een hoge biologische waarde. Het wordt verkregen uit hennepzaden. Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn bewijst Bonatura met betaalbaar organisch eiwitpoeder op basis van hennep. Een goede aanvulling op de dagelijkse voeding en goed te combineren met andere producten.

In hennepzaad zitten geweldig veel plantaardige eiwitten. Deze eiwitten worden zeer snel en goed opgenomen in het lichaam. Deze eiwitten bestaan uit aminozuren die vaak door sporters en atleten worden gebruikt voor spieropbouw.

Bonatura organisch eiwitpoeder

De hennepeiwitten zijn goed te combineren met de dagelijkse voeding. Bijvoorbeeld in je favoriete yoghurt, muesli of smoothie. Ze kunnen ook worden gebruikt als vervanging van meel bij het bakken, voor het maken van pannenkoeken, als toevoeging in soepen en voor het koken of maken van spreads. Je kunt het ook vermengen in sap, melk of water, zodat je het gemakkelijk kan drinken. Bij de Lidl betaal je voor 300 gram slechts €4,-.

bron DrugsInc

Wed, 09 Jun 2021 20:12:53 +0000