Alles wat je moet weten over cocaïne-accessoires

Alles wat je moet weten over cocaïne-accessoires

Cocaïne-accessoires, gewoonlijk ook wel parafernalia genoemd, zijn tools of andere apparatuur voor de cocaïne-connaisseur. Ze helpen bij het bewaren van poeder, snuiven, injecteren, roken of het verbergen van poeder op creatieve manieren.

Of je nu stiekem aan de slag wilt of je poeder wilt zien samenklonteren door vocht, cocaïne-accessoires zijn handig. Ze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, snuiftabaklepels, cocaïnepijpen en freebase-kits voor de gebruiker. Er zijn ook specifieke producten voor de dealers, zoals digitale weegschalen, flacons en opbergzakken met ritssluiting.

Maak je je zorgen over het slagen voor een drugstest? Er zijn producten die zeggen sporen van de drugs uit je lichaam te verwijderen.

Cocaïne-accessoires zijn illegaal

Sinds de jaren tachtig heeft het Amerikaanse federale statuut voor drugsparafernalia verklaard dat het illegaal is om drugsaccessoires voorbij de staatsgrenzen te verkopen, per post te vervoeren en te importeren of exporteren. Veel niet-gerelateerde items zoals lepels, scheermesjes of creditcards zijn in verband gebracht om mensen volgens de wet te vervolgen.

Cocaïne-accessoires zijn illegaal
Cocaïne-accessoires zijn illegaal (afb.)

Dit verbod heeft echter geen invloed op de productie en verkoop van cocaïne-accessoires. Headshops gebruiken verschillende tactieken om hun producten op de markt te brengen. Bijvoorbeeld, de items die te koop worden aangeboden, camoufleren als iets gewoons. Daarom kan een zogenaamde coke-lepel aan een halsketting worden vastgemaakt en als sieraden of een antiek item worden beschouwd.

De medewerkers en klanten in de winkels onthouden zich van het verwijzen naar illegaal drugsgebruik. Deze aanpassing van taal zorgt voor het voortbestaan van cocaïne-accessoires. Verkochte artikelen worden alleen illegaal als klanten ze ook daadwerkelijk voor illegale doeleinden gebruiken. Ofwel bij het maken of verbergen van het poeder.

Bewijs ter ondersteuning van vervolging komt wanneer er poederresten op het artikel zijn of als het poeder erin verborgen is.

Waar worden cocaïne-accessoires verkocht?

Cocaïne-accessoires, waaronder de cocaïne-lepel, zijn toch vaak ook online te vinden, in headshops, benzinestations of trendy cadeauwinkels. Met een beetje creativiteit kunnen gebruikers hun producten ook thuis met items maken – bijvoorbeeld zonnebrillen om de verwijde pupillen te verbergen of lege markeerstiften om het poeder in op te bergen.

Waar worden cocaïne-accessoires verkocht?
Waar worden cocaïne-accessoires verkocht? (Afb.)

Het internet heeft inderdaad veel dingen veranderd. Met alleen al de komst van TOR-software en de cryptocurrency Bitcoin is het nu heel gemakkelijk om cocaïne-accessoires anoniem online te kopen. TOR werkt via verschillende knooppunten die uw verkeer via relais ontvangen en weerkaatsen, en het doorgeven naar andere knooppunten. Het garandeert echter niets, maar het is nu veel gemakkelijker voor mensen om voor langere tijd anoniemer te blijven en waar mogelijk aan de wetshandhaving te ontsnappen. Met Bitcoin, een virtuele valuta gebaseerd op blockchain-technologie, wordt het nog moeilijker om getraceerd te worden qua transacties.

Cocaïne-accessoires herkennen

Lepels zijn heel gebruikelijk in de drugswereld omdat poedervormige drugs erop kan worden aangebracht; een beetje water toegevoegd en verwarmd boven een vlam voor injectiedoeleinden. Ze vlekken echter permanent en worden daardoor onbruikbaar. Alternatieven voor lepels zijn onder meer flessendoppen die met een tang boven een vlam worden gehouden en die bewonderenswaardig onopvallend zijn.

Andere items zijn spiegels en scheermesjes. Scheermesjes worden gebruikt om drugs in lijnen te snijden die gemakkelijk kunnen worden gesnoven. Een van de voordelen van het gebruik van een spiegel is dat het poedervormige medicijn niet aan het glas hecht. Het maakt het ook gemakkelijker voor het medicijn om te worden gezien en gemakkelijk in lijnen te worden verdeeld.

Aluminiumfolie dat het poeder omhult, kan boven een vlam worden gehouden totdat het rook produceert voor degenen die liever crack roken. Kaarsen, lucifers en aanstekers zijn ook belangrijke accessoires voor rokers. Willekeurige apparaten zoals in stukken gesneden rietjes met een lengte van 7-12 cm kunnen ook worden gebruikt om cocaïne te snuiven.

Met holle buisjes van een balpen of dollarbiljetten wordt hetzelfde doel bereikt. Voor het dollarbiljet is het verstandig om een ​​knapperig exemplaar te gebruiken, omdat er minder poeder aan de vezels blijft kleven, in tegenstelling tot de oude.

Voor degenen die injecteren, zijn watten, naalden, spuiten en rubberen slangen een must-have. Katoen dat tot een bal is gevormd, wordt als filter gebruikt nadat de drugs op een lepel is gekookt. Daarom zal alles dat niet is gesmolten, niet in de bloedbaan terechtkomen. Rubberen slangen worden gebruikt om een ​​ader op te wekken voor injectie. Andere alternatieven zijn veters, riemen en haarbanden.

Fabrikanten ontwerpen cocaïne-accessoires met enige esthetische allure om ze aantrekkelijk te maken, vooral voor jonge volwassenen. Deze omvatten heldere populaire kleuren, schedels, dieren en schoppen. Het wordt vooral gezien in coke-lepels en scheermessen.

Conclusie

Ondanks dat cocaïne-accessoires sinds de jaren tachtig illegaal zijn verklaard, vinden ze nog steeds hun weg in de handen van gebruikers, vooral in dit internettijdperk of onder een andere noemer. Je kunt ze op de zwarte markt vinden en ze worden vaak gekocht zonder dat ze worden gevolgd. Specifiek met een softwareprogramma genaamd TOR en een niet-traceerbare virtuele valuta, bijvoorbeeld Bitcoin.

Pijpen, coke-lepels, freebase-kits, aluminiumfolie, dollarbiljetten en zelfs zonnebrillen behoren tot de basisaccessoires voor de cocaïneliefhebber. Hun toepassingen variëren van het vergemakkelijken van het snuiven van het poeder, opslag, het gemakkelijk maken van lijnen en manieren om poeder veilig in de bloedbaan te injecteren. Dit artikel is puur informatief, geenszins bedoeld voor de aanzet tot drugsgebruik en enkel voor het geven van meer achtergrondinformatie waardoor je nu waarschijnlijk wat meer weet over over cocaïne-accessoires.

bron DrugsInc

Fri, 26 Mar 2021 02:19:00 +0000