Canopy Growth lanceert CBD-producten voor honden

Canopy Growth lanceert CBD-producten voor honden

Donderdag kondigde het Canadese marihuanabedrijf aan dat zijn Canopy Animal Health lijn cannabidiol (CBD)-producten heeft gelanceerd voor trouwe viervoeters.

De lijn van Canopy Growth heet SurityPro en bevat vijf traktaties: Calm, Active, Multi, Healthy Ageing en het vloeibare product Well Drops. De eerste vier producten zijn alleen verkrijgbaar in de smaak van smoky bacon. De Well Drops verkrijgbaar zijn in de varianten kip, bacon, pindakaas of zonder smaak.

Behalve de Well Drops, wordt elk product verkocht in een set van 30 stuks, geprijsd op basis van het gewicht van het dier. Voor kleine honden (5 tot 25 pounds) bedragen de kosten $ 32,99; voor middelgrote honden (26 tot 50 pounds) is het $ 34,99; en voor grote honden (51 tot 130 pounds) is de prijs $ 36,99. Hoe zwaarder de hond, hoe meer CBD er in de goodie zit.

Nieuwe CBD-producten

Het bedrijf timmert hard aan de weg. Afgelopen september lanceerde het een CBD-lijn voor mensen in samenwerking met de spraakmakende levensstijlgoeroe Martha Stewart. Hoewel de markt voor honden niet enorm is, is het bemoedigend dat de betrokkenheid van het bedrijf in dat segment vordert. Het zei dat SurityPro het resultaat is van vier jaar onderzoek en ontwikkeling.

Lees meer op fool.com (Bron, EN)

bron DrugsInc

Mon, 08 Feb 2021 10:00:00 +0000