Beckham steunt bedrijf dat verzorgingsproducten met cannabisverbindingen verkoopt

Beckham steunt bedrijf dat verzorgingsproducten met cannabisverbindingen verkoopt

David Beckham steunt een huidverzorgingsbedrijf (Cellular Goods) dat verzorgingsproducten met cannabis verkoopt. Het bedrijf is van plan om de markt op te gaan met hun producten en aandelen te verkopen op de London Stock Exchange (LSE).

Cellular Goods heeft een belang verkocht aan DB Ventures, de investeringsmaatschappij van de voormalige voetballer en wereldster, meldde Sky News. Het bedrijf maakt zijn producten voor onder andere atleten in laboratoria. Twee van de belangrijkste actieve stoffen die in cannabisplannen worden aangetroffen, zijn cannabidiol (CBD) – vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten – en tetrahydrocannabinol (THC). Deze worden beide verwerkt in de producten. De BBC heeft Beckham en DB Ventures voor commentaar benaderd.

Cannabis als wellnessproduct

Hoewel THC een gereguleerde stof is, is cannabidiol dat niet. Volgens haar website wil Cellular Goods producten verkopen vanaf september 2021, waardoor het het eerste bedrijf in zijn soort is dat debuteert op de LSE. Cannabisbedrijven kunnen op de LSE worden vermeld zolang ze medicinaal zijn, besloot deFinancial Conduct Authority (FCA) vorig jaar.

“De afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt en zijn we ons bewust geworden van het belang van welzijn, gezondheid en selfcare. We geloven dat cannabinoïden het beste wellnessingrediënt kunnen vormen in vezorgingsproducten”, aldus Alexis Abraham, CEO van Cellular Goods. “De vraag naar cannabinoïde producten is enorm en de biosynthetische cannabinoïden die we exclusief zullen gebruiken, zijn schoner, groener en puurder.

Lees meer op bbc.com (Bron, EN)

bron DrugsInc

Sat, 06 Feb 2021 04:00:00 +0000